5 Mayıs 2016 Perşembe

Limak Yalova Termal Otel - Termal Tatil

Kızlar,

birkaç hafta önce arkadaşımla yaptığımız trajikomik ama mutlu sonla biten 2 günlük termal gezimizi anlatmak istiyorum.

Şanslı öğretmenler olarak 27-28 Nisan TEOG Sınavları dolayısıyla iki gün tatil yaptık. :-)

E canım arkadaşım ve ben tabi oturup sarıp sarıp durduk bu fırsat kaçmaz ne yapalım diye ama bu ara ikimizde iflasın eşiğinde gibi bir durumda olduğumuz için çokta para harcamayalım kız kıza eğlenip gelelim dedik.
İlk iş Gruponu açtık ve ilk karşımıza çıkan Termal fırsatı yakaladık!

Gün geldi Thermalium Yalova istikamet yola cıktık ve 2 saatlik bir yolculukla otele vardık. İlk şoku resepsiyonda yaşadık. Otel dolu demişlerdi fakat tek insan ruhu yoktu ve resepsiyondaki bey (Allah affetsin) kanı çekilmiş, dudakları bembeyaz saçlarına (ki yaşı maximum 35) aklar düşmüş. Bildiğiniz alacakaranlık filminden fırlamış bir beyefendi :-D
Tamam sakin korkma dedik kendimizce ve odamıza çıktık... çıkmaz olaydık!
Abajurlar tozdan görünmüyor. Mini barda küf var. Yerler temiz değil. Bu otel birincilik ödülü almış?! Pardon bu ödülü hangi makam veriyor acaba? Kör Şakir mi kontrolleri yapıyor acaba??
Bizim yinede basiretimiz bağlandı ve bikinileri giydik termal havuza doğru aşağıya indik. Ya çok garip kimse yok yalnızız resmen diye biraz da ürktük tabi.
Havuza bir geldik. OMG!! Havuzun bulunduğu oda yüksekliği belki 1.80 cm tavan üstünüze üstünüze geliyor! Bir koku buna kimse dayanamaz. Parmak ucunu sokup ani kararla kaçar adımlarla toplanıp otelden çıktık. Tek derdimiz artık iki günlük tatilimizi kurtarmak oldu.

Ne yaptık çevredeki en pahalı en şık ve tanınan oteli bulduk ve canımızı kurtardık! Az para harcayalım derken çift ödedik rahatladık :-))))
Neyse Limak Otele gittik ve huzura erdik.
Muhteşem mi desem ne desem bilemedim. Odalar ve otelin genel tasarımı saray gibi zaten. Altın varaklar ve klasik mobilya. Otel eski bir köşk.
Hemen yerleştik ve havuza indik ve bir daha havuzdan çıkmadık.
Otel, havuz, çevresi ve yemekleri tek kelimeyle on numara beş yıldız! Termal düşünüyorsanız bu oteli kesinlikle tavsiye ederim. Kuş gibi hafifledik, toksinleri attık mutlu mesut evimize yurdumuza döndük ;-)

E tabi sizide unutmadım olabildiğince foto çektim :-)













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder